ΣύνδεσηΑρχική σελίδα   Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 
Διαγραφή προσωρινών αποθηκευμένων σελίδων

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    pivot.gr Αρχική σελίδα -> Γενική συζήτηση, πληροφορίες
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
skull

Ένταξη: 08 Φεβ 08

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 30, 2008 12:22 am    Θέμα δημοσίευσης: Διαγραφή προσωρινών αποθηκευμέν Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το spider του google σε πολλές περιπτώσεις αποθηκεύει σελίδες ιστοσελίδων έτσι ώστε στην επόμενη σάρωση που θα κάνει να τις έχει πρόχειρες και αποθηκευμένες και να μην καθυστερεί.

Έχω παρατηρήσει ότι σε πολύ διάσημα εποχιακά keywords ενώ εμφανιζόμουν 1ος και 3ος στα ελληνικά αποτελέσματα, το google ξαφνικά μετά από 1 ή 2 εβδομάδες διέγραφε τις αποθηκευμένες σελίδες μου και με πετούσε έξω από τα πρώτα 100 αποτελέσματα.

Παράδειγμα στο keyword: elfyourself οπου εμφανιζόμουν 1ος για διάστημα 3 εβδομάδων και σε εποχή χρηστουγέννων οπου αυτό το key ήταν πολύ ψηλά στις προτημίσεις των χρηστών.

Πριν 2 μέρες και ενώ ήμουν 1ος σε όλα τα ελληνικά αποτελέσματα σε όλα τα keywords που είχαν να κάνουν με το τραγούδι breathless, σήμερα είμαι μέσα στο panel του pivot στην θέση 18 και στο google πάνω από 80 και αυτό γιατί έχει διαγράψει την σελίδα που αναφέρω το τραγούδι και την βλέπει από άλλη σελίδα που είναι απλά σαν Link.

Δεν καταλαβαίνω με ποια λογική διαγράφει τις αποθηκευμένες σελίδες, ξέρει κανείς τίποτα παραπάνω?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    pivot.gr Αρχική σελίδα -> Γενική συζήτηση, πληροφορίες Όλες οι Ώρες είναι GMT + 3 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης