| Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Basilakis
Ένταξη: 23 Μάρ 08 Δημοσιεύσεις: 20
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 09, 2008 2:00 pm Θέμα δημοσίευσης: Google Alerts |
|
|
Google Alerts
Μαζί με το pivot.gr τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ και μία υπηρεσία τα Google Alerts. Έρχονται κάπως σαν συμπλήρωμα για εμένα με τα pivot.gr για να μπορώ να ενημερώνομαι για νέες εισόδους στις λέξεις κλειδιά που με ενδιαφέρουνε.
Τι συμβαίνει λοιπόν.
Με την εγγραφή σας στην υπηρεσία, ορίζεται κάποιες λέξεις τις οποίος θέλετε, το μεγάλο G να σας ενημερώνει όταν προστίθεται μία καινούργια σελίδα στην μηχανή αναζήτησης του.
Ακόμη πολύ χρήσιμο είναι, για σελίδες που σας προσθέτουνε σαν backlink και έχουνε καλό SEO δείχνει τα «Links» προς εσάς.
Gieve it a try
P.S. Τώρα μένει να το κάνει αυτό το team του pivot.gr ώστε να αποφύγουμε τις εξωτερικές σελίδες :D |
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
cdhyper Διαχειριστής
Ένταξη: 26 Ιαν 07 Δημοσιεύσεις: 54
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 09, 2008 2:39 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| Καλή φάση. Θέλω να πέφτουνε τέτοιες ιδέες για να κάνουμε την εφαρμογή ισχυρότερη. |
|
|
 |
Basilakis
Ένταξη: 23 Μάρ 08 Δημοσιεύσεις: 20
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 09, 2008 4:49 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| Σε δημιουργικό γραφείο είμαι, αυτή είναι η δουλεία μου :D |
|
|
 |
horos
Ένταξη: 24 Ιούν 10 Δημοσιεύσεις: 2 Τόπος: Διεύθυνση: Βεργίνας 12, 542 50, Θεσσαλονίκη Τηλεφωνικό �
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 24, 2010 5:25 pm Θέμα δημοσίευσης: ευχαριστουμαι για το TIP |
|
|
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΑΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΜΑΙ ΣΤΊΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ GOOGLE ΜΕ ΤΟ ΣΙΤΕ ΜΑΣ www.horos.com.gr πιστευουμαι οτι θα εινια χρησιμο εργαλειο
μετα τιμης
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΓΑΛΟΚΟΝΟΜΟΣ
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΩΡΟΣ
www.horos.com.gr
θεσσαλονικη |
|
|
 |
|