ΣύνδεσηΑρχική σελίδα   Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 
Για τον διαγωνισμό Pivot Top Seo Experts
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    pivot.gr Αρχική σελίδα -> Θέματα τεχνικής φύσεως
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
cdhyper
Διαχειριστής

Ένταξη: 26 Ιαν 07

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 04, 2009 7:38 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν φτιάξεις μια ιστοσελίδα με όλες τις καλές προϋποθέσεις σίγουρα θα πας καλά σε όλες τις μηχανές αναζήτησης. Αν τα πας καλά μόνο σε μια (ακόμα και αν αυτή είναι η google) τότε κάποιο λάκκο έχει η φάβα.

Σχετικά με τη βαρύτητα στο google επί της ουσίας έχεις δίκιο, αλλά εδώ δεν μετράμε ποιός είναι πιο καλός μαρκετίστας που φέρνει περισσότερο κόσμο σε ένα site, αλλά ποιος είναι καλός να παρουσιάζει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας του με ικανοποιητικό τρόπο στις μηχανές αναζήτησης.

Τώρα ασχολούμαστε με το google.gr επειδή επικεντρωνόμαστε στην Ελλάδα. Επί της ουσίας βέβαια δεν υπάρχουν και εκεί μεγάλες διαφορές σε σχέση με το .com. Αν τα πας και εδώ καλά στο com και όχι στο gr και πάλι κάτι πάει στραβά.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ckoulatsi

Ένταξη: 21 Ιαν 09

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 06, 2009 1:24 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote="cdhyper"]Αν φτιάξεις μια ιστοσελίδα με όλες τις καλές προϋποθέσεις σίγουρα θα πας καλά σε όλες τις μηχανές αναζήτησης. Αν τα πας καλά μόνο σε μια (ακόμα και αν αυτή είναι η google) τότε κάποιο λάκκο έχει η φάβα.

Σχετικά με τη βαρύτητα στο google επί της ουσίας έχεις δίκιο, αλλά εδώ δεν μετράμε ποιός είναι πιο καλός μαρκετίστας που φέρνει περισσότερο κόσμο σε ένα site, αλλά ποιος είναι καλός να παρουσιάζει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας του με ικανοποιητικό τρόπο στις μηχανές αναζήτησης.

Τώρα ασχολούμαστε με το google.gr επειδή επικεντρωνόμαστε στην Ελλάδα. Επί της ουσίας βέβαια δεν υπάρχουν και εκεί μεγάλες διαφορές σε σχέση με το .com. Αν τα πας και εδώ καλά στο com και όχι στο gr και πάλι κάτι πάει στραβά.[/quote]

Φτιάχνω τις σελίδες μου πάντα με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Άλλοι αυτήν την εργασία την χρεώνουν εξτρά.
Αν σου πω τώρα πως η πρώτη μου καταχώρηση ήταν η εταιρική μου σελίδα και ρανκάρει μόνο στο google.gr; Και όχι απλά ρανκάρει αλλά τσακίζει κόκαλα. Τώρα γιατί δεν ρανκάρει msn/yahoo δεν ξέρω. Δεν υπάρχει κανένας λάκκος. Ξέρω γιατί δεν ρανκάρει google.com. Διότι δεν έχει καθόλου ξένο περιεχόμενο. Το google έχει την τάση να μη σε ρανκάρει καλά στο .com αν δεν έχεις αγγλική έκδοση του site σου.

Όσο για το μάρκετινγ θα διαφωνήσω διότι απλά ο σκοπός που σε πληρώνει ο πελάτης είναι τα του φέρεις κόσμο στο site, και αυτό επιτυγχάνεται όταν τον πλασάρεις ψηλά στο οργανικό μέρος της μηχανής. Φυσικά και παίζει ρόλο το site να είναι "φιλικό" στις μηχανές, αλλά αυτό δεν ενδιαφέρει τον πελάτη καθόλου. Διότι όσο "φιλικό" και να είναι, άμα δεν ρανκάρει τι να το κάνεις το φιλικό. Φυσικά δεν μιλάμε για black hat αλλά ethical seo.

Τώρα για το google.com νομίζω πως απάντησα στην πρώτη παράγραφο αλλά αυτό μπορεί να είναι προσωπική μου άποψη. Αν πιστεύεις πως δεν είναι σημαντικό να προσμετράται τότε ΟΚ.
Υπάρχουν πελάτες που τους ενδιαφέρει μόνο το google.com. Εσείς δεν έχετε τέτοιους πελάτες; πχ ξενοδοχεία και γενικά τουριστικές επιχειρήσεις. Και ξαναλέω, δεν με πειράζει να μην αλλάξει τίποτα στον αλγοριθμό σας. Απλά θέτω προβληματισμούς. Εξάλλου, για τους πελάτες δεν το κάνουμε το SEO;
Επιστροφή στην κορυφή
cdhyper
Διαχειριστής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 06, 2009 1:26 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου και θα ληφθούν σοβαρά υπόψη στο επόμενο update.
Επιστροφή στην κορυφή
ckoulatsi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 06, 2009 3:35 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας και πάλι.
Σήμερα πήγα να κάνω μια προσθήκη σε λέξεις κλειδιά και όταν πήγα να ανανεώσω μου "χτύπησαν" αρκετές ενώ μέχρι χθες δεν είχα πρόβλημα
Συγκεκριμένα παίρνω αυτό το μήνυμα....

keywords... Failed. Hits not found.
keywords.. Failed. Hits not found.

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό ενώ πχ στο google.gr μου βγάζει για αυτές τις λέξεις κλειδιά πάνω από 100.000 results?

Ευχαριστώ.
Επιστροφή στην κορυφή
ckoulatsi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 07, 2009 2:07 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote="ckoulatsi"]Γεια σας και πάλι.
Σήμερα πήγα να κάνω μια προσθήκη σε λέξεις κλειδιά και όταν πήγα να ανανεώσω μου "χτύπησαν" αρκετές ενώ μέχρι χθες δεν είχα πρόβλημα
Συγκεκριμένα παίρνω αυτό το μήνυμα....

keywords.. Failed. Hits not found.

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό ενώ πχ στο google.gr μου βγάζει για αυτές τις λέξεις κλειδιά πάνω από 100.000 results?

Ευχαριστώ.[/quote]

Σήμερα οι λέξεις κλειδιά που δεν παίζανε, παίζουν αλλά το κουφό είναι πως δεν παίζουν κάποιες άλλες οι οποίες στο google.gr επιστρέφουν πάνω από 20.000.000 αποτελέσματα! Πως γίνεται να μη βρίσκει ξαφνικά το σύστημα σας hits ενώ μέχρι χθες έβρισκε;
Επιστροφή στην κορυφή
cdhyper
Διαχειριστής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 08, 2009 10:57 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν δεν μου στείλεις λεπτομέρεις με pm σχετικά με ποιές λέξεις πρόκειται και για ποιον account δεν θα βγάλουμε άκρη ούτε μπορούμε να εντοπίσουμε το πρόβλημα.
Επιστροφή στην κορυφή
ckoulatsi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάϊ 09, 2009 11:25 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

cdhyper έγραψε:
Αν δεν μου στείλεις λεπτομέρεις με pm σχετικά με ποιές λέξεις πρόκειται και για ποιον account δεν θα βγάλουμε άκρη ούτε μπορούμε να εντοπίσουμε το πρόβλημα.

Check pm

Έχουμε κανένα Update για το θέμα;
Επιστροφή στην κορυφή
ckoulatsi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάϊ 16, 2009 9:36 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω στείλει pm και πόσταρα και ένα πρόβλημα εδώ και κάμποσο καιρό.
Δεν έχω λάβει κάποια απάντηση ως σήμερα ή έστω ένα Update που να λέει "το ψάχνουμε".

Ξέρει κανείς να με ενημερώσει;

Ευχαριστώ.
Επιστροφή στην κορυφή
ckoulatsi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 25, 2009 4:46 pm    Θέμα δημοσίευσης: Is anybody out there Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μετά από σχεδόν ένα μήνα χωρίς απάντηση στο ερώτημα μου, μου γεννιέται η απορία αν υπάρχει admin που να διαβάζει το Forum...
Επιστροφή στην κορυφή
cdhyper
Διαχειριστής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 25, 2009 5:03 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έκανα κάποιο testing και δεν παρατήρησα αυτό το πρόβλημα σε δικό μου account. Πρέπει να ψάξω τι λάθος υπάρχει στο δικό σου account, αλλά ακόμα δεν έχω βρει κάτι.
Επιστροφή στην κορυφή
ckoulatsi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 08, 2009 7:41 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάτι δεν πάει καθόλου καλά στο σύστημα σας.
Έχω σελίδα που πάει αρκετά καλά στο Google σε διάφορες λέξεις κλειδιά και το pivot μου δείχει ότι το google δεν το έχει σκανάρει καν...
Επιστροφή στην κορυφή
cdhyper
Διαχειριστής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 08, 2009 12:03 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ πάλι έχω σελίδα που πάει αρκετά καλά στο google και το σύστημά μας τη δείχνει μια χαρά. Αν δεν στείλεις λεπτομέρειες δεν πρόκειται να δούμε τίποτα.
Επιστροφή στην κορυφή
ckoulatsi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 14, 2009 3:39 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

cdhyper έγραψε:
Εγώ πάλι έχω σελίδα που πάει αρκετά καλά στο google και το σύστημά μας τη δείχνει μια χαρά. Αν δεν στείλεις λεπτομέρειες δεν πρόκειται να δούμε τίποτα.

google.gr
Λέξη φράση κλειδί: hotels heraklion crete
Αποτέλεσμα του πελάτη μου: 2η σελίδα πρώτη θέση
Αριθμός αποτελεσμάτων στο google.gr: 1.260.000

Στον λογαριασμό μου έχει παύλες στη συγκεκριμένη φράση κλειδί.
Επιστροφή στην κορυφή
ckoulatsi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 14, 2009 8:03 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote="ckoulatsi"][quote="cdhyper"]Εγώ πάλι έχω σελίδα που πάει αρκετά καλά στο google και το σύστημά μας τη δείχνει μια χαρά. Αν δεν στείλεις λεπτομέρειες δεν πρόκειται να δούμε τίποτα.[/quote]

google.gr

Και για να σε προλάβω επειδή μου είχες πει ότι τις μετρήσεις σας τις κάνετε για το google στο .com (δικό μου λάθος) στο google.com η ίδια φράση κλειδί βγάζει 1.190.000 αποτελέσματα και το site του πελάτη μου βρίσκεται στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων του.
Επιστροφή στην κορυφή
ckoulatsi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 16, 2009 10:21 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote="ckoulatsi"][quote="ckoulatsi"][quote="cdhyper"]Εγώ πάλι έχω σελίδα που πάει αρκετά καλά στο google και το σύστημά μας τη δείχνει μια χαρά. Αν δεν στείλεις λεπτομέρειες δεν πρόκειται να δούμε τίποτα.[/quote]

google.gr

Και για να σε προλάβω επειδή μου είχες πει ότι τις μετρήσεις σας τις κάνετε για το google στο .com (δικό μου λάθος) στο google.com η ίδια φράση κλειδί βγάζει 1.190.000 αποτελέσματα και το site του πελάτη μου βρίσκεται στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων του.

Τα είπα ανάποδα (δηλαδή το googel.gr είναι αυτό που μετράει το pivot) αλλά τα συμπεράσματα μπορείς να τα βγάλεις.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    pivot.gr Αρχική σελίδα -> Θέματα τεχνικής φύσεως Όλες οι Ώρες είναι GMT + 3 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης