| Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
agis
Ένταξη: 25 Ιαν 09 Δημοσιεύσεις: 4
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 25, 2009 5:40 pm Θέμα δημοσίευσης: σχετικά με ένα site |
|
|
Χαιρετώ όλους και καλώς σας βρήκα..
έχω μία κοινότητα που πρόσφατα (3 μήνες δλδ) την αναβάθμισα απο φόρουμ σε portal. είναι αυτή που βλέπετε στην υπογραφή μου. έχει πολύ υλικό και ο κώδικας είναι ok πιστεύω.. στο google όμως βγαίνει 8η, κάτω απο άλλες που δεν έχουν τόσο υλικό, ή δεν έχουν καθόλου σε σύγκριση με το δικό μου.
Αυτό πως γίνεται; Αντικειμενικά αντο πάρουμε, η δική μου έχει το περισσότερο υλικό, σε σύγκριση με τις υπόλοιπες δηλαδή είναι πάρα πολύ. ειδικά αν μπείτε στο φόρουμ, έχει άπειρα πράγματα στην κυριολεξία..
Θα ήθελα να μάθω συμβουλές βελτιστοποίησης :) Ευχαριστώ _________________ Κοινότητα Capoeira |
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mf_iii
Ένταξη: 12 Μάϊ 08 Δημοσιεύσεις: 10
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 27, 2009 8:34 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| Απλα οι αλλες μαλλον ειναι περισσοτερο καιρο γι' αυτο η εχουν προσεξει καλυτερα το seo τους για τις συγκεκριμενες λεξεις-κλεδια που βαζεις |
|
|
 |
agis
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 27, 2009 1:21 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το φόρουμ που είχα υπήρχε πριν όλες τις υπόλοιπες σελίδες, εδώ και 5 χρόνια δηλαδή και απ'όσο θυμάμαι είχε πολύ καλό rank. Έβγαινε ίσως και 1ο δηλαδή. Αφού μετέτρεψα το site σε πορταλ με Joomla (πριν 3 μήνες), απο τότε έπεσε το rank μου.
Αυτό που έκανα όμως ήταν να διατηρήσω το φόρουμ σαν μια ενότητα του portal και να αντιγράψω και υλικό του forum σε σελίδες του Joomla. Το υλικό που είχα δηλαδή παλιά δεν χάθηκε, αλλά πολλαπλασιάστηκε.. Συν του ότι με το joomla το site είναι πιο sef αφού έχει τα sef urls και html code. _________________ Κοινότητα Capoeira |
|
|
 |
mf_iii
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 28, 2009 3:13 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| Ναι αλλα επειδη το αλλαξες σε joomla εχει αλλαξει η δομη του site δεν ηταν οπως πριν οποτε οταν εκανε ξανα crawl το google βρηκε νεα πραγματα οποτε θελει παλι το χρονο του για να στο ανεβασει. Αρχισε να κανεις ενα καλο link building και σιγα-σιγα.... :) |
|
|
 |
agis
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 28, 2009 6:30 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ευχαριστώ για τις συμβουλές σου. Δηλαδή μπορεί και χωρίς να κάνω κάποια αλλαγή (ή τα πιο πάνω sites) να ανέβει στο rank;
Όταν λες link build;
Έχω ακούσει ότι τα META Keywords πρέπει να είναι και αντικειμενικά και όσο πιο λίγα γίνονται. Τα δικά μου πως σου φάινονται (για την κεντρική σελίδα); _________________ Κοινότητα Capoeira |
|
|
 |
mf_iii
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 28, 2009 9:04 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Οσο πιο παλιο ειναι ενα site τοσο πιο πολυ σε εκτιμηση το εχει η google (αλλα θα πρεπει να ανανεωνεται τακτικα).
Link building ειναι τα backlinks (links απο αλλα sites προς το site σου) που αποκτας σιγα-σιγα με τον καιρο. Στην αρχη λογω οτι η σελιδα ειναι νεα δυσκολα αποκτιουνται μονα τους (πχ να σε βαλει καποιος σε καποιο forum η κατι) οποτε κανεις συνεργασιες με ανταλλαγη links με σελιδες σχετικου περιεχομενου, την βαζεις σε καταλογους, forums κτλ..
Τα meta keywords δεν χρειαζεται να ειναι πολυ λιγα απλα δεν ειναι καλο να ειναι πααααρα πολλα!
Επισης ειδα τα δικα σου. Επαναλαμβανεις παρα πολλες φορες τη λεξη capoeira και αυτο δεν ειναι καλο.. Το πολυ 3-4 φορες και βαλε και αλλα keywords οπως πχ "πολεμικες τεχνες" κτλ.. |
|
|
 |
agis
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 28, 2009 9:25 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αυτό για την "ηλικία" βγάζει νόημα. Όπως και τα backlinks. Ευτυχώς το έχω καταχωρήσει σε αρκετούς καταλόγους. Αν όμως το καταχωρίσω σε σελίδες που είναι λίγο άσχετες με capoeira ανεβαίνει ψηλά στο keyword capoeira;
Το keyword capoeira το έχω σε κάθε σελίδα γιατί είναι άμεσα σχετιζόμενο με κάθε σελίδα του site μου. Λογικό δεν είναι να υπάρχει; Μήπως μιλάς για τα keywords της αρχικής σελίδας μόνο; Εκεί επαναλαμβάνεται όντως το Keyword αλλά σε συνδυασμό με άλλες λέξεις που το ακολουθούν. π.χ. capoeira, σχολές capoeira κλπ
Κατα τη γνώμη σου πως θα ήταν σωστό να τα βάλω τα keywords στην αρχική ας πούμε, για βέλτιστα αποτελέσματα;
Απο άποψη κώδικα πως σου φαίνεται; Θεωρείται google friendly; Τα links στο πρώτο μενού π.χ. δεν έχουν title attribute, ενώ στο bottom menu έχουν. Μήπως να βελτιώσω το template ώστε να είναι πιο καθαρός ο κώδικας; _________________ Κοινότητα Capoeira |
|
|
 |
mf_iii
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 29, 2009 8:38 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ναι παιζει ρολο και ο κωδικας.
Για την αρχκη μιλαω οτι το keyword capoeira επαναλαμβανεται. Δεν εχει σχεση που παει μαζι με αλλο. Μειωσε το.
Το να βαλεις σε σελιδες ασχετου περιεχομενου το site σου δεν ειναι οτι καλυτερο γιατι πρωτον δεν θα εχει targeted group που ενδιαφερεται για το site σου και 2ον καλυτερο για τις μηχανες αναζητησης να ειναι οσο το δυνατον τα backlinks σε σελιδες σχετικου περιεχομενου! |
|
|
 |
cdhyper Διαχειριστής
Ένταξη: 26 Ιαν 07 Δημοσιεύσεις: 54
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 30, 2009 12:21 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| Και να έχεις και υπομονή γιατί το καλό ranking αργεί να γίνει και σε βλέπω πολύ φορτσάτο. |
|
|
 |
|