| Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
cdhyper Διαχειριστής
Ένταξη: 26 Ιαν 07 Δημοσιεύσεις: 54
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούν 08, 2008 3:16 pm Θέμα δημοσίευσης: Google VS Yahoo απόψεις; |
|
|
Το κυριότερο στοιχείο που έχω παρατηρήσει ότι διαφοροποιεί τις 2 μηχανές αναζήτησης είναι ότι η Yahoo δίνει μεγάλη βαρύτητα στην ποσότητα των καταχωρήσεων και την ταχύτητα ανανέωσης των listings της ενώ η Google στοχεύει σε μία και μόνο λέξη: ΠΟΙΟΤΗΤΑ στα αποτελέσματά της. Γι αυτό και η αναλογία χρήσης των 2 μηχανών από τους χρήστες είναι συντριπτικά (μονοπωλιακά θα έλεγα) υπέρ της google.
Συμφωνείτε; |
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Basilakis
Ένταξη: 23 Μάρ 08 Δημοσιεύσεις: 20
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 18, 2008 9:33 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και επαυξάνω μάλιστα.
Δεν νομίζω πως κάποιος δίνει βαρύτητα μεγάλη στη yahoo όπως και στο MSN.
Χτές έκανα μία αναζήτηση, στο MSN με τη λέξη, Winrar
Δεν μου έβγαλε πρώτα το winrar.com και ψαχνόμουνα μήπως κάνω κάτι λάθος :roll:
Απόρισα...
Μετά άνοιξα το FF (γιατί είμουνα στο IE) και δοκίμασα στο google.
Πρώτη λέξη το WinRar.com
Το "άσχημο" είναι και σαν SEO optimazation, οτι έχουμε πρόβλημα. Είχα πελάτη που γκρίνιαζε γιατί στο Yahoo είμασταν Χαμηλά.
Τι να του εξηγήσω; |
|
|
 |
Seo - Greece
Ένταξη: 26 Νοέ 08 Δημοσιεύσεις: 2
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 15, 2008 4:12 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φίλοι μου γεια χαρά
Θα ήταν άσκοπο να αναφέρω χιλιάδες παραδείγματα με keywords στα ελληνικά, όπου το google υπερέχει στην αξιοπιστία των αποτελεσμάτων σε σχέση με yahoo και msn.
Και αυτό γιατί πιστεύω ότι όλοι συμφωνούμε.
Όσο για τον πελάτη που γκρίνιαζε, μην του εξηγείς τίποτα.
Δείξτου τα στατιστικά σε μία ιστοσελίδα που βγαίνει πρώτη και google και yahoo με το ίδιο keyword.
Έτσι μόνος του θα καταλάβαινε τη συντριπτική διαφορά των επισκεπτών που έρχονται από τη google μηχανή σε σχέση με του yahoo. _________________ SEO - Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων και Διαφήμιση στο διαδίκτυο |
|
|
 |
|